ثبت 973 درخواست سرمایه گذاری در پنجره واحد کرمانشاه

به گزارش وبلاگ ورزشی ها، خبرنگاران/کرمانشاه مدیرکل امور مالی و دارایی استان کرمانشاه گفت: در مدت شش ماهی که سامانه پنجره واحد خدمات سرمایه گذاری در استان راه اندازی شده، 973 درخواست سرمایه گذاری داخلی در این سامانه ثبت شده است.

ثبت 973 درخواست سرمایه گذاری در پنجره واحد کرمانشاه

علی محمدی در نشستی خبری که امروز(16 بهمن) برگزار گردید، با اشاره به راه اندازی پنجره واحد خدمات سرمایه گذاری استان از تابستان سال جاری، اظهار کرد: تا پیش از راه اندازی این سامانه مدت زمانی که برای استعلام های مربوط به سرمایه گذاری در استان احتیاج بود تا 240 روز طول می کشید، اما پس از راه اندازی آن مدت زمان استعلام ها به میانگین 14 روز کاهش یافته است.

وی بابیان اینکه هر بخش خصوصی داخلی که بخواهد در استان سرمایه گذاری داشته باشد باید درخواست سرمایه گذاری اش را در این سامانه ثبت کند، اضافه نمود: طی مدت شش ماهی که از راه اندازی این سامانه در استان می گذرد، 973 درخواست سرمایه گذاری در آن ثبت شده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه اضافه نمود: از این تعداد به 756 درخواست پاسخ داده ایم که 492 درخواست منجر به صدور مجوز آغاز فعالیت شده و به 264 درخواست هم جواب داده ایم که قابل اجرا نیست. 217 درخواست هم چون به تازگی و طی کمتر از یک ماه گذشته در سامانه ثبت شده ، در جریان هستند و بدنبال اخذ استعلام های آنها هستیم.

محمدی مطرح کرد: اگر همه درخواست هایی که در این سامانه ثبت شده منجر به صدور مجوز می شدند، سرمایه گذاری 2500 میلیارد تومانی با ایجاد اشتغال 16 هزار و 851 نفر را در استان رقم می زد.

وی توضیح داد: با راه اندازی این سامانه دستگاه های استان در قبال سرمایه گذاری ها مسئول هستند و دیگر پاس کاری و سرگردانی سرمایه گذاران در دستگاه ها را نداریم.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه اعلام کرد: همچنین این سامانه باعث شده تا دیگر ارتباط چهره به چهره بین دستگاه ها و سرمایه گذاران وجود نداشته باشد که این امر کاهش زمان استعلام، کاهش هزینه ها، کاهش زد و بندها و فسادهای مالی و پاسخگویی دستگاه ها را به دنبال داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه پس از ثبت این درخواست ها طی مدت شش ماه گذشته 2505 استعلام صورت گرفته، مطرح کرد: از این تعداد استعلام 1814 استعلام تکمیل و جواب 691 استعلام نیز هنوز نیامده است.

محمدی متذکر شد: از کل نزدیک به دو هزار استعلامی که داشته ایم، فقط جواب چهار استعلام را توسط دستگاه ها با تاخیر دریافت نموده ایم.

وی به پیامدهای مثبت راه اندازی این سامانه در استان اشاره نمود و گفت: بهار سال جاری رتبه کرمانشاه در شاخص بهبود فضای کسب و کار کشور 23 بود که متاسفانه در تابستان به 28 رسید، اما با راه اندازی سامانه پنجره واحد که تسهیل در سرمایه گذاری را در استان بدنبال داشت، طبق اعلامی که امروز(چهارشنبه) به استان شده، مشترکا با استان خوزستان به رتبه 17 کشور رسیده ایم.

مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه تاکید نمود: اگر همت کنیم و سایر دستگاه ها مانند شهرداری ها، بانک ها و... را وارد این سامانه کنیم، می توانیم جزو 10 استان اول کشور باشیم.

وی در ادامه به معرفی دستگاه های برتر در بحث صدور مجوزها و اعلام استعلام ها پرداخت و گفت: در بحث دستگاه های متولی صدور مجوز اداره کل جهاد کشاورزی، نظام مهندسی کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و در حوزه دستگاه های استعلام شونده نیز شرکت گاز، شرکت برق منطقه ای، مدیریت امور اراضی و بنیاد مسکن دستگاه های برتر استان هستند.

محمدی یادآورشد: اداره کل میراث فرهنگی استان هم دستگاهی بود که انتظارات کمیسیون بهبود فضای کسب و کار استان را برآورده ننموده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "ثبت 973 درخواست سرمایه گذاری در پنجره واحد کرمانشاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت 973 درخواست سرمایه گذاری در پنجره واحد کرمانشاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید