مسائل کسب کار با موضوع توسعه زیر ساخت رفع شود
به گزارش وبلاگ ورزشی ها، رئیس اتاق سمنان گفت: بسیاری از تعاملات اقتصادی با همکاری دولت و بخش خصوصی در اتاق های بازرگانی صورت می پذیرد، در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی اصلاحات قانون، مصوبات هیات دولت و دیگر الزمات مورد بررسی و واکاوی قرار می گیرد.
علی اصغر جمعه ای چهل و هفتمین نشست هیات نمایندگان اتاق سمنان اضافه کرد: زیر ساخت ها و کالاهای عمومی همانند، آب، برق، گاز، دیتاهای مخابراتی، مراسلات جاده ای باید در اختیار سرمایه گذاران و تولید نمایندگان قرار بگیرد تا بتوانند فعالیت اقتصادی متناسب داشته باشند.
رئیس اتاق سمنان شرح داد: پیشنهادات اصلاحی که از سوی شورای گفت وگوی استان به مرکز ارسال شده بیش از 90 درصد مورد تائید قرار گرفته، این امر محقق نمی شد مگر با همکاری دستگاه های اقتصادی اجرایی و بخش خصوصی.
جمعه ای اضافه کرد: تولید با 215 مانع در 21 بخش روبرو است می توانیم با همکاری و تولی گری دستگاه های مرتبط بسیار از موارد را حل وفصل کنیم.
رئیس اتاق سمنان گفت: اختصاص یارانه ها به بخش های مختلف با اختلالاتی همراه است پیشنهاد می شود بودجه دهک های مختلف (مانند نهاده ها و...) به حساب کل ملت ایران واریز بشود، هر کالایی که دونرخی بشود با فساد روبرو می شود بی شک گران شدن چهار کالا اثرات تورمی بر دیگر کالاها خواهد داشت.
وی از تیم اقتصادی استان درخواست کرد: تا هماهنگی منسجم همراه با برنامه ریزی با بخش خصوصی داشته باشند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با اشاره به نزدیک شدن به فصل گرما، ادامه داد: با همراهی صنایع و مدیریت مصرف، تلاش می شود خاموشی برق صنایع امسال به حداقل برسد.
وی با اشاره به بحران کم آبی در استان سمنان شرح داد: دشت های سمنان دچار فرونشست شد و به راحتی این شرایط جبران پذیر نیست و ضرورت دارد در زمینه کم آبی فکری عاجل و اجرایی شود.
جمعه ای با اشاره به پساب رها شده در دشت خوریان سمنان، اضافه کرد: تصفیه پساب فاضلاب صنعتی شهر سمنان نقشی مهم در جبران کم آبی دارد و انتظار می رود در اجرای این طرح در سمنان تسریع و تعجیل شود.
وی یادآور شد: استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی و داشتن زمین های بدون معارض با تأمین منابع آبی ظرفیت خوبی برای ایفای نقش بیش ازپیش در شکوفایی اقتصاد کشور و اشتغال زایی دارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان اظهار کرد: اکنون اگر تمام واحدهای تولیدی استان سمنان با ظرفیت اسمی خود فعالیت نمایند با مشکل جدی کم آبی روبرو هستیم و ضروری است فکری جدی برای رفع مشکل کم آبی استان شود.
معماری رئیس کمیسیون اقتصاد اتاق سمنان در این نشست گفت: اقدامات بازدارنده در جهت تولید می تواند هزینه بر باشد و مایحتاج خانواده بزرگ صنایع را به چالش بکشاند
وی گفت: اگر محور مردم باشند بی شک خدمات رسانی وظیفه همگانی خواهد بود، حفظ منابع موجود در حقیقت حفظ سرمایه گذاری و برقراری تولید است.
رئیس کمیسیون اقتصاد اتاق سمنان شرح داد: بی شک تعامل مدیران دولتی و بخش خصوصی توسعه و بالندگی را در جهت توسعه به همراه خواهد داشت.
محمود نجفی سهی عضو هیات رئیسه اتاق سمنان در چهل و هفتمین نشست هیات نمایندگان خطاب به مدیران شرکت برق گفت: زمان بندی خاموشی صنایع در فصل تابستان باید به تولیدنمایندگان اطلاع داده شود.
وی ادامه داد: صاحبان صنایع خاموشی شهرک های صنعتی را در روزهای پنجشنبه و شنبه پیشنهاد می نمایند اجرای خاموشی در وسط هفته برای صنایع زیان بار و همراه با غرامت خواهد بود.
حمید علوی در چهل و هفتمین نشست هیات نمایندگان اتاق گفت: کوچک سازی دولت بهترین را برون رفت از شرایط فعلی است در حال حاضر بخش خصوصی با 15 درصد و دولت با 85 درصد ساختارهای اقتصادی را اداره می نمایند، در حقیقت همه موانع 85 درصدی سهم دولت بزرگ است.
وی گفت: از سال 68 تا امروز باید آزادسازی اقتصاد را انجام می دادیم، اگر این اتفاق افتاده بود الآن جزو 10 کشور برتر دنیا بودیم، بخش خصوصی با آزادسازی ارز ترجیحی و حذف یارانه موافق است اگر همه یارانه حذف شود شکوفا خواهیم شد و بهره وری بالا خواهد رفت این وجه تمایز بخش خصوصی با دولتی است.
وی معتقد است با افزایش دستمزد 57 درصدی در حقیقت صاحبان صنایع با افزایش 100 درصدی روبرو شده اند زیرا هزینه های جانبی در محاسبه حقوق و دستمزد تأثیرگذار است.
عضو هیات رئیسه اتاق سمنان شرح داد: بزرگ ترین عارضه در نحوه آموزش در دانشگاه ها است، فرآیند پیچیده آموزش فاصله بسیار زیادی با مهارت دارد، دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی در رشته های فنی فاقد مهارت لازم هستند لذا کارخانجات با بحران جذب منابع انسانی روبرو هستند.
حمید علوی در بخش دیگری از صحبت های خود شرح داد: عدم مدیریت منابع انرژی معضل بزرگ است، هدر رفت انرژی و اختصاص گاز با اولویت اول انرژی در کارخانجات و منازل اشتباه است درصورتی که استانداردترین انرژی با راندمان بالا نیروی برق است.
محمدرضا صادقی در نشست هیات نمایندگان اتاق سمنان اظهار کرد: افزایش بهره وری در بخش کشاورزی استان یک ضرورت انکارناپذیر برای مدیریت مصرف آب و افزایش بهره وری است که در نظر گرفتن 25 درصد توسعه و تقویت دانش بنیان ها در سال 1401 به این بخش نشان از اهمیت موضوع است.
وی ادامه داد: استفاده از فناوری و دانش های نوین نقشی مهم در افزایش بهره وری و کاهش هزینه دارد و ازاین رو توسعه دانش بنیان ها در سمنان با اهتمام ویژه دنبال می شود.
وی خاطرنشان کرد: توسعه متوازن در بخش صنعتی در دستور کار مسئولان باشد و توسعه و تقویت واحدهای خرد و میانه در کنار توجه به واحدهای بزرگ صنعتی در اولویت باشد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری سمنان شرح داد: تحقیق و توسعه 2 مؤلفه اصلی برای شکوفایی بخش های مختلف از جمله صنعت است و انتظار می رود بخش خصوصی به این 2 مؤلفه مهم با اولویت بپردازد.
وی یادآور شد: اصلاح و بازنگری در قوانین و حذف قانون های مزاحم در بخش های مختلف تسهیلگر رونق تولید است و با همراهی و پیشنهادات بخش خصوصی رفع موانع قانونی دنبال می شود.
صادقی با بیان اینکه سمنان جزو استان های معدنی کشور است، اضافه کرد: معادن و صنایع 2 ظرفیت مهم استان در زمینه رونق اقتصادی و تولید ارزش اضافه کرده است.
وی با اشاره به ظرفیت استان سمنان در بخش های مختلف مانند صنایع و معادن، شرح داد: میزان تجارت خارجی در گمرک استان باید تقویت شود و افزایش یابد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری سمنان یادآور شد: سمنان جزو استان های برتر کشور در زمینه کنترل و تنظیم بازار طی روزهای گذشته بود و این عملکرد مطلوب نشان از هماهنگی و اهتمام ویژه در نظارت بر بازار است.
منبع: اتاق بازرگانی ایران