درمان پیری زودرس با طب سنتی

به گزارش وبلاگ ورزشی ها، طب سنتی راهکارهای تغذیه ای مناسبی جهت جلوگیری و درمان پیری زودرس دارد. برای آشنایی بیشتر با روشهای درمان پیری زودرس با ما همراه باشید.

درمان پیری زودرس با طب سنتی

شاید شما هم جزو افرادی باشید که دوستان و اطرافیانتان با دیدن شما بگویند چقدر پیر شده ای و یا خودتان از دیدن یکی از دوستانتان بعد از مدتی در خصوص او به این ذهنیت برسید. ولی آیا واقعا پیری زودرس وجود دارد؟

به طور کل پیری فرایند طبیعی بدن بوده که با گذشت زمان سلولهای بدن رو به زوال میگزارند. این فرایند از بدو تولد شروع و تا انتها عمر ادامه دارد. کوشش برای درک، کنترل و پیشگیری از فراید پیری همیشه یکی از آرزوهای بشر بوده است و انسان از گذشته به دنبال راز و پیدا کردن اکسیر جوانی بوده در این باره افسانههای فراوان آفریده است. طب سنتی راهکارهای تغذیهای مناسبی جهت جلوگیری و درمان پیری زودرس دارد.

دلایل ایجاد پیری زودرس از نظر طب سنتی

پیری نتیجه مسموم شدن خون و سمی مزمن و تصاعدی است که در بدن افزایش می یابد. منابع مسمومیت و در نتیجه ایجاد پیری زودرس متعدد است. بعضی از مهمترین این عوامل عبارتند از:

  • تغذیه نادرست و ناسالم
  • تنفس غیر کافی
  • عدم استراحت و داشتن خواب ناکافی
  • فشارهای عصبی مانند حسادت، استرس، خودخوری، انزوا و افسردگی
  • ورزش نکردن
  • زندگی ماشینی و عدم داشتن تحرک کافی
  • بعضی بیماری ها
  • اختلال در عملکرد غده های داخلی بدن

درمان پیری زودرس

پیری برای انسان روندی اجتناب ناپذیر است اما با رعایت نکاتی می توان از عوارض پیری زودرس جلوگیری کرد و از سن واقعی خود احساس رضایت بیشتری داشت . برای پیشگیری و درمان پیری زودرس به نکات زیر توجه کنید:

منابع ویتامین ث: این ویتامین در شیر، مرکبات مخصوصا لیمو ترش، گل کلم، کلم پیچ، کلم قمری،جگر، فلفلسبز، طالبی، اسفناج، زرشک، سیب، موز، کاهو، گیلاس و انار پیدا می گردد. این ویتامین برای سلامت و شادابی پوست و موها بسیار مفید بوده، نشانههای پیری را کاهش میدهد.

جوانه جو: در جو که تازه سبز شده انسولین گیاهی به مقدار زیاد وجود دارد که قند خون را پایین می آورد، خوردن جو خیس نموده معده و رودهها را پاک و ضدعفونی نموده و برای درمان پیری زودرس موثر است و از ابتلا به مرض قند جلوگیری می نماید.

اسفناج: داروی حقیقی مجاری دستگاه گوارش است که به خوبی آن مجاری را پاک می نماید و داروی ملینی است برای اشخاصی که دچار یبوست هستند و می خواهند از پیری زودرس جلوگیری نمایند، بسیار مفید است.

آب لیمو با عسل:مخلوطی از آب لیموی تازه و عسلتهیه کنید و به صورت و دستان خود بمالید. محلولی از آب لیموی تازه را اگر گاه گاه به دست و صورت خود بمالید، پوست شما باز و روشن می گردد. لطافت و تازگی پیدا نموده و چین های آن رفع می گردد.

پرتقال:حتی اگر چند پرتقال در روز خورده گردد، ترشی های آلی آن به طور کلی سوخته و نیروی کافی به انسان می دهد و باعث جوان و فعال ماندن سلولهای بدن میگردد.

انگور: مصرف انگوریا کشمش غذایی است که هضم آن برای انسان بسیار است، زیرا قنداین میوهبدون تغییر و تبدیل وارد خون می گردد و بدن برای هضم آن زحمتی ندارد. همچنین خوردن انگور میزان اوره را کاهش داده و از همه نظر برای سلامت انسان مفید است.

روغن کنجد:از امام صادق (ع) نقل شده است:بهترین روغنها روغن کنجد است، برای مردمی که سنین عمرشان از پنجاه بگذرد روغن کنجد مایه توانایی و نشاط خواهد بود. استفاده از روغن طبیعی کنجد هم به صورت خوارکی و هم استعمال موضعی آن بر روی پوست راهکاری مفید جهت درمان پیری زودرس است.

ریحان: از امام جعفر صادق (ع) منقول است:ریحان کوهی سبزی انبیا است، طعم گوارا دارد. مسامات بینی را باز می نماید و به نفس عطر میبخشد و رنج های درونی را رفع می سازد و از پیری زودرس جلوگیری می نماید.

سیب زمینی ترشی:سرشار از ویتامین های آ و ث می باشد. سیب زمینی ترشی از پیری زودرس جلوگیری نموده و به بچه هایی که دیر رشد مینمایند و به پیرمردان برای اینکه خوابشان زیاد گردد، توصیه شده است.

سیر:خوردن سوپ سیرصبح ناشتا سوء هاضمه را به کلی درمان نموده و به دلیل اینکهدارای اسانس گوگردی، سیلیس و ید می باشد. دستگاه بدن را در مقابل بسیاری از بیماری ها حفظ نموده و تندرستی کامل جسم را تا سن کهولت نگه می دارد.

پیاز: پیاز به واسطه گوگردی که دارد برای خون عامل ضدعفونی نماینده است،مصرف پیازبه تخلیه سموم بدن یاری بسیار موثر می نماید و استفاده از آن راهکاری ساده و موثر برای درمان پیری زودرس است.

منبع: setare.com

به "درمان پیری زودرس با طب سنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان پیری زودرس با طب سنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید